0184-635922

Administratiekantoor Dordrecht

Fablo Administratie & Belasting: uw administratiekantoor in Dordrecht

U bent op de website van Fablo Administratie & Belasting terechtgekomen, omdat u zoekt naar een administratiekantoor te Dordrecht dat iets voor uw bedrijf of voor u als particulier kan betekenen. Dan zit u bij Fablo helemaal goed. Gevestigd in het nabijgelegen Sliedrecht biedt Fablo u boekhouding op maat, afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Financiële administratie op uw wensen afgestemd

Die kan namelijk erg verschillen. Sommige ondernemers zijn al jaren bezig en sommige van hen beginnen pas net. De wensen en verwachtingen van een administratiekantoor kunnen dan erg uiteenlopen. Wat Fablo u kan bieden is boekhouding die altijd op niveau is, maar die wel op uw bedrijf is afgestemd. Wilt u voor nu het liefst een extern adviseur in de hand nemen, die controleert of de door u zelfstandig uitgevoerde boekhouding klopt, dan kan dat vanzelfsprekend. Verlangt u eerder een meer intensieve begeleiding en bijvoorbeeld een introductie in het financiële landschap, dan kan dat ook. Speciaal voor startende ondernemers hebben we een pakket samengesteld waarin alle zaken aan de orde komen die nu spelen – en die door Fablo van u overgenomen kunnen worden. Dat betreft niet alleen de opzet en uitvoering van uw administratie zelf, maar ook de inschrijving bij bijvoorbeeld de KvK en Belastingdienst, duidelijk verklaarde periodieke financiële overzichten en een samenstelling van de jaarrekening en onder meer de opzet van uw loonadministratie. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

 

Administratiekantoor DordrechtFlexibiliteit in boekhouding

Ons administratiekantoor kan bij u in Dordrecht langskomen op reguliere tijden, maar ook in de avonduren en op zaterdag. Die flexbiliteit vertaalt zich ook in andere zaken, want u kunt altijd precies het soort financiële administratie aanvragen waar ú behoefte aan heeft. We kunnen ons met u bijvoorbeeld buigen over uw pensioen, of we kunnen uw belastingen voor u regelen. Zo betaalt u allereerst nooit teveel en wordt u daarnaast gewezen op de fiscale mogelijkheden die er in uw situatie bestaan. We nodigen u van harte uit voor een introducerend gesprek, waarin we uw situatie en wensen onder loep nemen. Ontdek daarmee zelf wat ons administratiekantoor voor u in Dordrecht kan betekenen.

   Boekhouder Sliedrecht     Administratiekantoor Sliedrecht     Contact