0184-635922

Boekhouder mkb

Fablo Administratie & Belasting: dé boekhouder in het mkb

Van harte welkom op de website van Fablo Administratie & Belasting. U bent op deze pagina terechtgekomen omdat u een boekhouder voor het mkb zoekt. Bij Fablo bent u daarvoor helemaal aan het juiste adres. Fablo ondersteunt ondernemers in het midden- en kleinbedrijf in hun financiële administratie.

Midden- en kleinbedrijf geholpen in haar financiële administratie

Dat doen wij op verschillende manieren, aangezien de wensen van mkb’ers sterk uiteen kunnen lopen. Bij Fablo kunt u daarom uw eigen pakket op maat aanvragen. Bent u bijvoorbeeld een startende ondernemer, dan heeft u er wellicht baat bij uw gehele boekhouding te laten opzetten en, zeker in de eerste jaren, te laten uitvoeren door een boekhouder die gespecialiseerd is in het mkb. Het is een tijdrovend verdrijf immers, en die tijd kunt u goed besteden aan alle andere zaken die nu uw aandacht vragen. Bovendien blijkt het voor startende ondernemers nog weleens lastig het gehele financiële proces voor uw organisatie te overzien. Desgewenst kunnen wij ook de rol van externe adviseur aannemen, waarbij u uw financiën zelfstandig regelt en wij over uw schouder meekijken of u aan alles heeft gedacht.

 

Uw belastingaangifte geregeld en fiscale voordelen ontdekt

Boekhouder mkb

Als boekhouder voor het mkb kan Fablo overigens nog veel meer. Ook de belastingaangifte bevat immers een wirwar van wet- en regelgeving waaraan u zich heeft te houden, maar die ook een onoverzichtelijke stroom van informatie voor u vormt. Geen enkele ondernemer wil teveel betalen en daarom kunnen wij voor u onderzoeken welke fiscale voordelen en financiële kansen er voor u liggen. Graag laat Fablo u kennismaken met de financiële ondersteuning die zij mkb’ers biedt, neem daarom vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

 

 

 

   Boekhouder Sliedrecht     Hulp bij aangifte     Contact