0184-635922

Hulp bij aangifte

Hulp nodig bij de aangifte van uw belastingen?

Van harte welkom op de website van Fablo Administratie & Belasting. We laten u graag ontdekken wat we in uw situatie voor u zouden kunnen betekenen. U bent terechtgekomen op deze pagina omdat u hulp bij uw aangifte van de belastingen zoekt. Fablo is daarvoor uw ideale partner.

BelastiHulp bij aangiftengaangifte voor particulieren

Belastingconsulent Fablo is gespecialiseerd in de aangifte van belastingen voor particulieren. Vóór 1 mei van dit jaar dient u de aangifte van uw inkomstenbelasting, uw premie zorgverzekering en uw inkomensafhankelijke bijdrage zorgverzekeringswet over het jaar 2015 geregeld te hebben. U kunt bij ons op kantoor langskomen voor hulp bij het invullen van uw aangifte, maar u kunt natuurlijk ook alle gegevens digitaal of per post doorsturen of desgewenst komen wij bij u thuis langs. Onze geavanceerde software maakt het voor u direct inzichtelijk of u een teruggaaf of bijbetaling kunt verwachten, en dat kan met terugwerkende kracht ook nog voor de jaren 2011-2014. Heeft u een gewijzigde situatie, zoals baanverlies of een scheiding, dan kunt u met hulp van Fablo natuurlijk ook toeslagen aanvragen bij de Belastingdienst.

 

Belastingaangifte voor bedrijven

Voor ondernemers is de belastingaangifte nóg eens ingewikkelder dan voor particulieren. Niet alleen kunnen wij dit tijdrovende proces voor u uit handen nemen, ook weet u dan tenminste zeker dat het écht goed gebeurt. Bovendien zorgen we ervoor dat u nooit teveel betaalt en wijzen we u op fiscale mogelijkheden voor uw bedrijf. U kunt bij ons rekenen op hulp bij de aangifte van bijvoorbeeld de btw, van de loonheffing, van de zorgverzekeringswet, van de VPB, de winstaangifte en ga zo maar door. Bovendien regelen we onder meer de jaarafsluiting en de btw-suppletie voor u en maken we inzichtelijk welke aftrekposten er voor u zijn. Voor hulp bij uw aangifte bent u bij Fablo altijd aan het juiste adres.

 

   Boekhouder Sliedrecht     Salaris administratie uitbesteden     Contact