0184-635922

Salaris administratie uitbesteden

Uw salaris administratie uitbesteden aan Fablo

Fablo Administratie & Belasting heet u van harte welkom op haar website. U bent hier terechtgekomen omdat u zoekt naar mogelijkheden om uw salaris administratie te uitbesteden. Inzake uw loonadministratie biedt Fablo u graag ondersteuning – en dat biedt talloze kansen.

Uw loonadministratie in één keer geregeld

Er komt namelijk flink wat kijken bij het in dienst treden van een nieuwe werknemer. Niet alleen zijn deze tijdrovend en houden ze u af van uw kerntaken, ook kan één enkele over het hoofd geziene fout al een heel scala aan verstrekkende gevolgen betekenen voor niet alleen uw werknemer maar ook uw bedrijf. Fablo treedt graag op als toezichthouder, maar desgewenst ook als uitvoerder van alle zaken die komen kijken bij uw salaris administratie. We kunnen onder meer de nieuwe contracten voor u opstellen, de aanmelding bij de Belastingdienst voor u regelen, u wijzen op de Arbo-regels, de loonheffing van uw werknemers verzorgen, de kostenposten van bijvoorbeeld het vakantiegeld, de eventuele dertiende maand of bonus en de sociale lasten voor u inzichtelijk maken. Uw salaris administratie uitbesteden aan Fablo geeft u bovendien rust in de wetenschap dat uw medewerkers hun loonstrook en jaaropgaaf foutloos en op tijd binnenkrijgen.

 

Salaris administratie uitbestedenOntdek waar de mogelijkheden voor u liggen

Alles in één keer geregeld, dat is waar Fablo voor staat. Zo heeft u zelf geen omkijken meer naar de administratie van uw personeel. Al vanaf € 7,50 per salaris strook heeft u uw zaken helder en inzichtelijk geregeld. Graag laten we u in een vrijblijvend kennismakingsgesprek ontdekken waar de mogelijkheden voor uw bedrijf liggen.

 

   Boekhouder Sliedrecht     Contact